TILLYKKE – QVG´s produkter er lovlige fra 01. Juli 2018 ihht. ny lovgivning i Danmark. 

 
Så har vi endelig papir på lovændringen – der viser at produkter med indhold under 0,2% THC må sælges i Danmark !!
Rigtig mange faggrupper vil kunne tilbyde deres klienter/kunder kvalitetsprodukter, som kan sælges med det samme,
uden at kunderne/klienterne bliver gjort til kriminelle.
 
 
 

Gamle lov om euforiserende stoffer til 30/6 2018

Den nye lov gældende fra den 1/7 2018

 
 
 

Eksempler på faggrupper kan være fysioterapeuter, heilpraktikere, alternative behandlere, Kosmeteologer, frisører og mange andre faggrupper, og naturligvis enkeltpersoner der gerne vil være med til at give kunderne en mulighed for vital velvære, og udbrede kendskabet til kvalitetsprodukter.

Faggrupper der kunne være interesseret i at få produkterne til deres klinik/butik kan henvende sig til en Repræsentant, eller til

Preben Christensen at få mere info, og om hvordan man kan starte op med at tilbyde sine kunder/klienter produkterne, uden at behøve at skulle opbygge netværk, men basere det på direkte salg.
Der bliver lavet attraktive pakkemuligheder for Erhverv, som vil tilbyde sine kunder/klienter CBD/cannabis produkter, vegansk omega 3,
den helt spritnye cbd til dyr og andre produktnyheder.
Det er så dejlig en nyhed for den danske befolkning, at de kan købe og afprøve CBD/cannabis olie, helt uden at skulle gøres til kriminelle.
Der bliver etableret et lager i Danmark, så fra August 2018, forventes det at varerne som købes af kunder direkte online i QVG´s webshop vil modtage sine varer indenfor blot 2-3 hverdage.
 
 
 
 Endnu engang et kæmpe TILLYKKE.
 
“Omega godt”
 
Venlig hilsen Preben Christensen
 
———-
 
Fra advokaten:
 
Her følger en kort forklaring på den nye lovgivning.
 
Artikel 1 stk 3 fortæller, hvad der ikke regnes som euforiserende stoffer. Liste A nr. 1 er Cannabis sativa. Den nytilføjede 7) Betyder derfor at alle planter, plantedele og tilberedninger af Cannabis sativa ikke regnes som euforiserende mere, hvis de indeholder mindre end 0,2% THC..
 
Man skal selvfølgelig overholde al anden relevant lovgivning også omkring regler for (Fødevare-, kosmetik-, kemikalie- og produktsikkerhedslovgivning).