PRIVATLIVSPOLITIK FOR WEBSITET, HTTP://CBD2YOU.DK

GDPR (General Data Protection Regulation) er en ny europæisk persondatalov, der skal sikre, at alle personfølsomme og personidentificerbare oplysninger bliver beskyttet af de virksomheder, organisationer, institutioner m.fl, der behandler, benytter og opbevarer disse data. Persondataloven er gældende fra den 25. maj 2018

På denne side finder du information om, hvilke data vi indsamler om dig, når du bruger websitet. Vi behandler din data med respekt og i overensstemmelse med EU’s GDPR-lovgivning samt markedsføringsloven. HTTP://CBD2YOU.DK opdaterer løbende cookie- og privatlivspolitikken og den er sidst opdateret den 25. maj 2018.

KONTAKT OS
Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

HVILKEN PERSONDATA GEMMER VI?
Persondata er de oplysninger og data, som kan spores tilbage til en specifik person. Det kan for eksempel være navn, e-mail, adresse, fødselsdag, IP-adresse og historik over færden på et website.

Vi gemmer kun de persondata, som du selv har givet samtykke til, f.eks. når du bruger kontaktformularen her på sitet.

HVILKE PERSONDATA DELES MED ANDRE?
Vi deler kun anonyme data med andre. Når du bruger websitet bliver der samlet anonyme data om din brug på siden. De data bliver delt med feks. Google Analytics og evt. andre 2. og 3. parts værktøjer, som er nødvendige for at websitet fungerer, herunder feks. Cookies, som er lovpligtig indenfor EU.

HVILKE PERSONFØLSOMME DATA GEMMER VI?
Personfølsomme oplysninger kan være både fysiske og digitale oplysninger om dit helbred, religion og økonomi. Som patient i klinikken gemmer vi personfølsomme oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik, som du kan læse om her

Sender du personfølsomme data via mail, skal du være opmærksom på, at mailsystemer ikke er sikre, og at vi derfor ikke kan garantere for sikkerheden.

HVORDAN BRUGER VI COOKIES?
Her på websitet bruges funktioner, som for eksempel statistikprogrammer, der anvender cookies til at indsamle anonym information om brugen af websitet.
Cookies er en datafil, der gemmes på din computer, mobil og lignende. Cookies sletter sig selv efter et stykke tid (hvor lang tid, afhænger af typen), men de fornyes under hvert besøg. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode, og du kan både blokere for cookies og slette dem. Her er en vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Med venlig hilsen.
Preben Christensen
cbd2you.dk